Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ



Την  Κυριακή  31 Μαρτίου   στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Αδελφότητας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας και τους ευχήθηκε  καλή διασκέδαση.
                Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με πολλά και μεγάλης αξίας δώρα  , προσφορά της Αδελφότητας καθώς και  μελών και φίλων της . Συγκεκριμένα   η κ. Έφη Μαλάμου- Πανοπούλου 2 βιβλία με θέμα τη ζωγραφική  των γονέων της Κων/νου και Ιωάννας Μαλάμου, μία μεταξοτυπία , ο φιλόλογος – συγγραφέας Θεόδωρος Κοσμάς για τα  αξιόλογα βιβλία του,  το οινοποιείο της Ζοινος ΑΕ   για την  δωρεάν προσφορά 20 λίτρων  κρασιού , το οινοποιείο  του κ. Γκλίναβου για την  δωρεάν προσφορά 20 λίτρων   κρασιού,τα ξενοδοχεία   ΑΓΝΑΝΤΙ και  ΚΑΛΛΙΘΕΑ για την προσφορά 1 δίκλινου δωματίου για (2) δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό , την κ  Βέρα Μαντά για την προσφορά ενός  σετ ομορφιάς,  την κ. Ελένη Τόιλου- Κοτσαμπασάκη για την προσφορά της ενός δώρου για τη λαχειοφόρο,  τoν  Νίκο Μαραγκάκη , σύζυγο της Ευτυχίας Μαγκλογιάννη,   για την προσφορά δύο δωροεπιταγών των 50 € έκαστη στα καταστήματα υποδημάτων του .
Η Αδελφότητα μέσα από τη στήλη αυτή θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας που πρόσφεραν ( και δεν είναι η πρώτη φορά) τα τόσο αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που διενεργήσαμε.
Η συμμετοχή των χωριανών μας στην εκδήλωση δεν   ήταν ικανοποιητική , θα μπορούσε  να είναι  μεγαλύτερη.
Όσοι είχαν τη τύχη να έρθουν στο χορό μας, απόλαυσαν το πλούσιο μενού  και χόρεψαν  τραγούδια  που επέλεξε ο  DJ  του κέντρου.
Παρόν στην εκδήλωση ο Δήμαρχος της Ζίτσας κ.  Μιχάλης Πλιάκος , οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννα Γεωργούλη    και ο  κ. Περικλής Γρίβας ,   ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζίτσας κ. Περικλής Νούλης ,  οι οποίοι και  απεύθυναν σύντομο  χαιρετισμό  στην εκδήλωση. Να σημειώσουμε ότι  όλοι τους έκαναν ταξίδι αστραπή , ερχόμενοι αυθημερόν από τα Γιάννενα για  να παρευρεθούν στο χορό μας, έκαναν την απόσταση Γιάννενα- Αθήνα, Ζίτσα – Καρίτσα.  Τους ευχαριστούμε πολύ.
 Επίσης την εκδήλωσή μας  τίμησαν με την παρουσία τους  ο επίτιμος Πρόεδρος της Αδελφότητας και πρώην Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Λάμπρος Δρόσος , ο επίτιμος Πρόεδρος της Αδελφότητας  κ. Δημήτρης Μπότσιος ,ο συγχωριανός μας ,πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και υποψήφιος βουλευτής στο νομό Ιωαννίνων με το ΚΙΝΑΛ,   κ. Κώστας Γάτσιος  και ο  συνδημότης , από το Δαφνόφυτο , πρώην Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος και πρώην δημοτικός σύμβουλος του Δ. Ζίτσας  κ. Νίκος Νούσιας.
Με επιστολές τους   χαιρέτησαν  την εκδήλωση, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατή η παρουσία τους, ο  συγχωριανός μας  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Μαντάς,   η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίτσας κ. Αγγελική Καραμπίνα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ζίτσας κ. Βούλα Πατραμάνη.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώσουμε και πάλι  σε παρόμοια εκδήλωση 







.                    




































Δείτε το  VIDEO
























Δεν υπάρχουν σχόλια: