Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

ΚΑΛΕΣΜΑ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ






 Η Αδελφότητα Ζιτσαίων  απευθύνει Πρόσκληση – Κάλεσμα στους απανταχού  νέους 18- 40 ετών,( επιστημόνων, εργαζόμενων),  να  συναντηθούν   για ένα διήμερο στη Ζίτσα τον Αύγουστο  του 2018, το οποίο και θα περιλαμβάνει  ομιλίες, περιπάτους, διασκέδαση, δημιουργία, σπορ κ.α  (Ακριβής ημερομηνία θα οριστεί αργότερα).
Στόχος- σκοπός  της συνάντησης σε πρώτη φάση η γνωριμία μεταξύ των , η   κατάθεση των προβληματισμών τους , η γνωριμία με το χωριό, την ιστορία , την παράδοση και το μέλλον  του  , η καταγραφή  του δυναμικού μας, η διασκέδαση  κ.ά
Ειδικότερα καλούμε τους νέους και τις νέες που ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό.  
 Η Αδελφότητα Ζιτσαίων ρίχνει την ιδέα , την οποία και στηρίζει  και καλεί   τους νέους μας  να συγκροτήσουν οργανωτική επιτροπή για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση της συνάντησης.

Καλούμε επίσης  όλους τους Συλλόγους  του χωριού μας  καθώς και την τοπική κοινότητα να γίνουν  συνδιοργανωτές  αυτής της  συνάντησης.

Μέχρι να συγκροτηθεί  οργανωτική επιτροπή από τους νέους που θα σκοπεύουν να πάρουν μέρος στη συνάντηση , η Αδελφότητα προχωρά στη δημοσιοποίηση αυτής της πρότασης.
Πληροφορίες – διευκρινίσεις  στα τηλέφωνα: 210 5241758, 6977553404  FAX: 210 5241758  email: tseliosgia@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: