Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Σακούλες για ανακυκλώσιμες συσκευασίες μοιράστηκαν στα νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας





Σακούλες για ανακυκλώσιμες συσκευασίες διανέμονται στα νοικοκυριά του Δήμου Ζίτσας με στόχο την ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων πολιτών στην εναλλακτική διαχείριση των απορριμμάτων.
 Η διανομή ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής (07/07/2017) από τη Δ.Κ. Ελεούσας και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες στα νοικοκυριά όλων των Τ.Κ. του Δήμου καθώς  εντάσσεται στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας που έχει συνάψει ο Δήμος Ζίτσας με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (Ε.Ε.Α.Α.) Α.Ε.
«Ο Δήμος Ζίτσας θέλοντας να συνδράμει έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος και στη αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών θέτει σε νέα βάση το πρόγραμμα ανακύκλωσης» ανέφερε ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος με αφορμή την παραλαβή του υλικού (σακούλες και ενημερωτικό φυλλάδιο) και κάλεσε όλους τους πολίτες να συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια που καταβάλλεται για μείωση του όγκου των απορριμμάτων που οδηγούνται στο Χ.Υ.Τ.Α. «Η νέα γενιά, περισσότερο ευαισθητοποιημένη, θα διδάξει τους μεγαλύτερους, είπε ο κ. Πλιάκος και πρόσθεσε: « Η ανακύκλωση αποτελεί πράξη ευθύνης και είναι ο πιο εύκολος και πρακτικός τρόπος για να βοηθήσουμε το περιβάλλον, αρκεί να την κάνουμε τρόπο ζωής και μέρος της καθημερινότητας μας και αυτό θέλουμε να πετύχουμε με τις συγκεκριμένες δράσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: