Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Υποψήφιος δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Ζίτσας



Στην τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ζίτσας, αφού η δημοτική παράταξη του χθες Κυριακή 9 Φεβρουαρίου έκανε εκλογές και ανέδειξε ποιος θα είναι ο υποψήφιος Δήμαρχος της για το Δήμο Ζίτσας στις εκλογές του Μαΐου.
    Οι υποψηφιότητες έπρεπε να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή το βράδυ και οι εκλογές ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή. Στα γραφεία της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Ανατροπή Δήμου Ζίτσας» (ΡΙΖ.Α.) κατατέθηκε μόνο μία υποψηφιότητα από τον κ. Μανώλη Ματσάγκα.
    Στην εκλογική διαδικασία της Κυριακής, που τίμησε με την παρουσία του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ νομού Ιωαννίνων κ. Χρήστος Μαντάς, εκλέχτηκε ως επικεφαλής  της παράταξης  ο  Μανώλης Ματσάγκας.
    Ο κ. Ματσάγκας είναι Γεωπόνος Π.Ε., υπάλληλος της ενδιάμεσης διαχειριστικής αρχής της Περιφέρειας Ηπείρου και πρόεδρος του Αμπελουργικού Συλλόγου Ζίτσας από όπου και κατάγεται. Προέρχεται από πολιτική οικογένεια και ο πατέρας του Ιωάννης  (ιατρός στο επάγγελμα) ήταν Νομαρχιακός σύμβουλος Ιωαννίνων το 1994, ενώ ο αδερφός του Μιλτιάδης είναι αναπληρωτής καθηγητής αγγειοχειρουργικής στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: