Κυριακή 1 Μαΐου 2011

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΖΙΤΣΑΣ







Την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Ζίτσας ο Σύλλογος Γυναικών Ζίτσας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία (Παράρτημα Ιωαννίνων) οργάνωσε ενημερωτική επιστημονική εκδήλωση με θέμα: «Η πρώιμη Διάγνωση Ισοδυναμεί με Ίαση- Παθήσεις Μαστού».
Ομιλητές ήταν η συγχωριανή μας Νίκη Αγνάντη- Γύρα, Ομότιμη καθηγήτρια Παθολογικής Ανατομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ο Χαράλαμπος Μπάτσης, Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οι οποίοι με απλά και κατανοητά λόγια έδωσαν στο ακροατήρια να καταλάβει ότι η έγκαιρη διάγνωση – πρόληψη ισοδυναμεί με ίαση.
Στην κατάμεστη από ακροάτριες και ακροατές αίθουσα του πνευματικού Κέντρου τονίστηκε από τους ειδικούς επιστήμονες η σημασία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Μοιράστηκε σε όλους ενημερωτικό υλικό πάρα πολύ χρήσιμο . Μακάρι ο Σύλλογος Γυναικών να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο , καλώντας ειδικούς επιστήμονες για να ενημερώνουν τους κατοίκους της Ζίτσας σε διάφορα θέματα υγείας και όχι μόνο.
Συγχαρητήρια και πάλι στο Σύλλογο Γυναικών Ζίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: