Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑ

Η ευρεία διάδοση του θεσμού των αδελφοποιήσεων έδωσε τη δυνατότητα σε κοινότητες που μέχρι τώρα δεν είχαν καμία επαφή, να ανακαλύψουν τα κοινά στοιχεία που τις ενώνουν. Αυτό συμβαίνει και στη δική μας περίπτωση όπου οι δύο δήμοι έχουν κοινά χαρακτηριστικά, όπως ο δήμος ΖΙΤΣΑΣ και του ΝΑΡΝΤΟ, ΙΤΑΛΙΑΣ( Όμορφο φυσικό περιβάλλον, ανάπτυξη οινογαστρονομικού τουρισμού και παραγωγή, ποιοτικών κρασιών, ξεχωριστών ποικιλιών, ενίσχυση εναλλακτικών μορφών τουρισμού).
Έτσι λοιπόν το Σάββατο 31 Ιουλίου 2010 έγινε στη Ζίτσα η τελετή αδελφοποίησης μεταξύ του Δήμου Ζίτσας και του Δήμου Ναρντό- Ιταλίας.
Σαν επακόλουθο των παραπάνω, σας προσκαλούμε να λάβετε μέρος στην επίσκεψη, στο Δήμο του ΝΑΡΝΤΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την ευκαιρία της γιορτής του Αγίου Πνεύματος.
Ενώνουμε τις προσπάθειες μας με όλες μας τις δυνάμεις για να βοηθήσουμε στην επίτευξη της ευημερίας και της προόδου των δήμων μας, με κοινές δράσεις συνεργασίας και αλληλοβοήθειας.
Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου, περίοδο αργίας του Αγίου Πνεύματος. Η αναχώρηση θα γίνει για τους διαμένοντες στην Αθήνα από την Πάτρα και για τους κατοίκους της Ζίτσας από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας. Η τιμή θα είναι προσιτή για όλους μας.
Η εκδρομή περιλαμβάνει επίσκεψη στο Δήμο Ναρντό, περιήγηση στα ελληνόφωνα χωριά της Κάτω Ιταλίας, επίσκεψη στο Οτράντο, Αλμπερόμπελλο, Ζοοσαφαρί, σπήλαιο της Καστελλάνα.
Η εκδρομή τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ζίτσας και οργανώνεται από το Τοπικό Συμβούλιο Ζίτσας και την Αδελφότητα Ζιτσαίων.
Πληροφορίες και συμμετοχή από τον κ. Γιάννη Τσέλιο τηλ. 210 8626865 κιν. 6977553404 και από τον κ. Λάμπρο Δρόσο τηλ. 210 6718971 κιν. 6936718971 .
Για τους κατοίκους της Ζίτσας : Περικλής Γρίβας κιν. 6974665114.

Δεν υπάρχουν σχόλια: