Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΚΟΣΜΑ



Την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στην κατάμεστη αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Ζίτσας , έγινε η βιβλιοπαρουσίαση  του καινούργιου  βιβλίου του συγχωριανού μας  Θ. Κοσμά. Την εκδήλωση οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζίτσας.
Η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αγγελική Καραμπίνα  σε σύντομη ομιλία της  αναφέρθηκε  στο έργο του συγγραφέα και ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
Χαιρετισμούς απεύθυναν ο πρόεδρος της Αδελφότητας κ. Ι.  Τσέλιος και ο συγχωριανός μας , χορηγός της έκδοσης του βιβλίου κ. Μιχάλης Κατσουλίδης.
Το νέο  βιβλίο του Θ. Κοσμά έχει τον τίτλο: Η Ζίτσα μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας «Νεολόγος» της Κων/πολης (1867-1897).
Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο  φιλόλογος- συγγραφέας κ. Χάρης Λεοντάρης , ο οποίος  αναφέρθηκε διεξοδικά στο νέο  βιβλίο , κρατώντας  αμείωτο το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων.
Την εκδήλωση έκλεισε ο συγγραφέας του βιβλίου Θοδωρής Κοσμάς , ο οποίος και ευχαρίστησε  τον χορηγό της έκδοσης, όλους όσους τον τίμησαν με την παρουσία τους  και είπε επίσης  ότι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την διάθεση του βιβλίου θα πάνε τα μισά στη Στέγη Αυτιστικών και τα υπόλοιπα  στο λαογραφικό μουσείο Ζίτσας.















                                                                                                                                                                                                                                




                                    








περισσότερα                                          
       








                                                                                  
                                                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια: