Αμπελουργική Ζώνη Ζίτσας: Η περιοχή με το φημισμένο κρασί της, που έχει το προνόμιο να φέρει το τοπωνύμιο ΖΙΤΣΑ Ο.Π.Α.Π. (Ονομασία Προελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητας), βρίσκεται σε… αγρανάπαυση! Η αναμπέλωση -απολύτως αναγκαία για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών- γίνεται με ρυθμό… χελώνας!
Σύμφωνα με πληροφορίες, το ποσοστό αναμπέλωσης είναι μικρό. Έτσι είναι; Με αυτές τις προϋποθέσεις πώς είναι δυνατόν να καλυφθούν οι ανάγκες των λειτουργούντων εργοστασίων οινοποιίας στην Ζίτσα;
περισσότερα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου