Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ομπρέλα» για τις ευπαθείς ομάδες το Κέντρο Κοινότητας. Δέχθηκε 8.000 επισκέψεις κατά τη διετή λειτουργία του


«Η επιλογή μας ως Δήμος, να θέσουμε στις βασικές μας προτεραιότητες τη δημιουργία του Κέντρου Κοινότητας και να είμαστε από τους πρώτους στην Ελλάδα που λειτούργει η συγκεκριμένη Δομή δικαιώνεται συνεχώς» ανέφερε ο Δήμαρχος Ζίτσας Μιχάλης Πλιάκος σε δήλωσή του με αφορμή την ενημερωτική συνάντηση των υπαλλήλων των Κέντρων Κοινότητας Ηπείρου, Κέρκυρας και Λευκάδας με τα στελέχη της Περιφερειακής Δ/νσης Ηπείρου του Ο.Π.Ε.Κ.Α. (πρώην Ο.Γ.Α.).

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας (04/03/2019) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στην Ελεούσα στη διάρκεια της οποίας οι υπάλληλοι των Κέντρων Κοινότητας ενημερώθηκαν από τον προϊστάμενο και στελέχη της Περιφερειακή Δ/νσης του Ο.Π.Ε.Κ.Α. για τα νέα προνοιακά επιδόματα και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσουν.
«Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο για την παραχώρηση της αίθουσας, καθώς η ενημέρωση των υπαλλήλων κρίνεται απαραίτητη τη δεδομένη χρονική στιγμή λόγω των νέων αντικειμένων που αναλαμβάνουμε», τόνισε από την πλευρά του ο προϊστάμενος της Περιφερειακής Δ/νσης Ηπείρου του Ο.Π.Ε.Κ.Α Γρηγόρης Γιαννάκης επισημαίνοντας πως «τέτοιες συναντήσεις έχουν θετικό αντίκτυπο στους δημότες που απευθύνονται στα Κέντρα Κοινότητας για να εξυπηρετηθούν.

περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: