Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2019


Το ημερολόγιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίτσας,για το έτος 2019,είναι αφιερωμένο στο χαράκτη και ζωγράφο Χρίστο Δαγκλή.
Το λιγότερο που έχουμε χρέος να κάνουμε, στον εκ μητρός του Ζιτσαίο Χρίστο Δαγκλή, είναι να παρουσιάσουμε ένα ελάχιστο μέρος του έργου του, από τη μεγάλη σε περιεχόμενο και ποιότητα συλλογή έργων του, που πρόσφατα απέκτησε η Δημοτική Πινακοθήκη Ιωαννίνων.
Προσπαθήσαμε και αυτό το ημερολόγιο, όπως και τα προηγούμενα, να είναι ποιοτικό και ως προς το υλικό κατασκευής του, αλλά προπαντός ως προς το περιεχόμενό του.Φροντίσαμε να είναι αντάξιο της Ζίτσας και της ιστορίας του Πολιτιστικού της Συλλόγου.Είμαστε βέβαιοι ότι θα τύχει της δέουσας υποδοχής και προτίμησης από τους συγχωριανούς μας και τους φίλους της Ζίτσας, οι οποίοι ξέρουν να εκτιμούν κάθε τι το ποιοτικό.
θα συνεχίσουμε με την ίδια ποιότητα και τα επόμενα χρόνια, έχοντας ήδη σχεδόν ετοιμάσει το ημερολόγιο του επόμενου έτους που θα είναι αφιερωμένο στους μεγάλους ευεργέτες και τους λόγιους της Ζίτσας και του μεθεπόμενου έτους με τις εκκλησίες και τα εξωκλήσια του χωριού μας.
Το ημερολόγιο μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα μέλη του Δ.Σ.του Πολιτιστικού Συλλόγου και από την Αδελφότητα Ζιτσαίων της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: