Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.






 Το Σάββατο 10 Μαρτίου,  ο Σύλλογος Γυναικών Ζίτσας γιόρτασε και φέτος με μεγάλη επιτυχία την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.
 Ζιτσαίες και φίλες αυτών, ήταν παρούσες για να αποδώσουν τιμή, σεβασμό και αναγνώριση προς τις γυναίκες για όλα όσα πρόσφεραν και προσφέρουν!
 Το πρόγραμμα της γιορτής χωρίζονταν σε δύο μέρη: Το πρώτο μέρος που έγινε το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού μας περιλάμβανε ένα οδοιπορικό υγείας και αλληλεγγύης για  ενημέρωση και πρόληψη ιατρικών παθήσεων από ομάδα ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Συντονιστής του εγχειρήματος ο  συμπατριώτης μας καθηγητής  καρδιολογίας κ. Στέφανος Φούσας. Η εκδήλωση διήρκησε περίπου ένα δίωρο.
Το δεύτερο μέρος  συνεχίστηκε στην Καλλιθέα όπου έγινε τιμητική απονομή στις κυρίες  Γιολάντα Βαδόκα και Ντιάνα Γιαννοπούλου- Βαδόκα για την προσφορά τους στην κοινωνία και στον τόπο μας.
 Εκτός από το ενημερωτικό μέρος της βραδιάς, σχετικά με τους αγώνες της γυναίκας για την επίτευξη του ενός και μοναδικού στόχου-την πλήρη εξάλειψη των ανισοτήτων, ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι με λαϊκό – δημοτικό πρόγραμμα  με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος των γυναικών της Ζίτσας .




















 Περισσότερες φωτογραφίες

Περισσότερα ΕΔΩ










Δεν υπάρχουν σχόλια: