Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ




Την  Κυριακή  18 Μαρτίου   στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας.  Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Αδελφότητας, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας και τους ευχήθηκε  καλή διασκέδαση.
  Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με πολλά και μεγάλης αξίας δώρα  , προσφορά της Αδελφότητας καθώς και  μελών και φίλων της . Συγκεκριμένα   η κ. Έφη Μαλάμου- Πανοπούλου 2 βιβλία με θέμα τη ζωγραφική  των γονέων της Κων/νου και Ιωάννας Μαλάμου, μία μεταξοτυπία , ο φιλόλογος – συγγραφέας Θεόδωρος Κοσμάς για τα  αξιόλογα βιβλία του,  το οινοποιείο της Ζοινος ΑΕ   για την  δωρεάν προσφορά 30 λίτρων  κρασιού , το οινοποιείο  του κ. Γκλίναβου για την  δωρεάν προσφορά 1 κιβωτίου  κρασιών ,τα ξενοδοχεία   ΑΓΝΑΝΤΙ και  ΚΑΛΛΙΘΕΑ για την προσφορά 1 δίκλινου δωματίου για (2) δυο διανυκτερεύσεις με πρωινό , την κ  Βέρα Μαντά για την προσφορά ενός  σετ ομορφιάς, την οικ. της Ευτυχίας Μαγκλογιάννη  για την προσφορά δύο δωροεπιταγών των 50 € έκαστη στα καταστήματα υποδημάτων του συζύγου της .
Η Αδελφότητα μέσα από τη στήλη αυτή θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας που πρόσφεραν ( και δεν είναι η πρώτη φορά) τα τόσο αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που διενεργήσαμε.
            Η συμμετοχή των χωριανών μας στην εκδήλωση   ήταν ικανοποιητική,

ζήσαμε όμορφα συναισθήματα  ,αναβίωσαν μνήμες , ενώθηκαν με το παρόν και δώσαμε υποσχέσεις για ένα πιο ζωντανό αντάμωμα στο μέλλον.
Όσοι είχαν τη τύχη να έρθουν στο χορό μας, απόλαυσαν το πλούσιο μενού  και χόρεψαν  τραγούδια  που επέλεξε ο  DJ  του κέντρου.
Παρόν στην εκδήλωση και ο  συγχωριανός μας  βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστος Μαντάς, ο Δήμαρχος της Ζίτσας κ.  Μιχάλης Πλιάκος ,ο Αντιδήμαρχος κ. Περικλής Γρίβας ,   ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζίτσας κ. Περικλής Νούλης και  ο Πρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Δόσης  οι οποίοι και  απεύθυναν σύντομο  χαιρετισμό  την εκδήλωση.
 Tην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο επίτιμος Πρόεδρος της Αδελφότητας και πρώην Αντιπρόεδρος της Πανηπειρωτικής κ. Λάμπρος Δρόσος ,ο συγχωριανός μας , πρώην πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών  κ. Κώστας Γάτσιος  και ο  επίσης συγχωριανός μας  υποπτέραρχος ε.α κ. Αριστείδης Ντέτσικας.

Με επιστολές τους   χαιρέτησαν  την εκδήλωση, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατή η παρουσία τους η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ζίτσας κ. Αγγελική Καραμπίνα και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ζίτσας κ. Βούλα Πατραμάνη.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώσουμε και πάλι  σε παρόμοια εκδήλωση .                        




































Δεν υπάρχουν σχόλια: