Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ





Καλούμε όλα  τα μέλη της  Αδελφότητας σε τακτική  Γενική Συνέλευση  την Κυριακή 28 Ιανουαρίου  2018 και ώρα 10:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση   θα γίνει στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Βηλαρά 7, 1ος όροφος, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου .
Θέματα  Ημερήσιας Διάταξης:
1.     Απολογισμός οικ. έτους 2017
2.     Έλεγχος πεπραγμένων έτους 2017
3.     Προτάσεις μελών- αποφάσεις
4.     Εκλογή νέου Δ.Σ, Εποπτικού  Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Σ.Ε και την Ομοσπονδία Άνω Καλαμά.

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, η γνώμη σας και οι απόψεις αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αδελφότητα με ζωντάνια και αποτελεσματικότητα , ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τους στόχους της.
            Ευελπιστώντας στην αμέριστη συμπαράστασή σας στο έργο της Αδελφότητας και στην ανταπόκρισή σας  στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου σας περιμένουμε στη συνέλευση.      
Η χαρά μας θα ήταν μεγάλη αν στο κάλεσμά μας αυτό είχαμε την ανταπόκριση από τη νεολαία του χωριού μας η οποία ζει και δραστηριοποιείται  στην Αθήνα. Η νεολαία μας είναι αυτή που πρέπει να πάρει στα χέρια της τις τύχες της Αδελφότητάς μας.
Την ίδια ημέρα  θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας . Ελάτε  να κόψουμε την πίτα και να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο .
Με πατριωτικούς χαιρετισμούς


Το  Διοικητικό Συμβούλιο



Δεν υπάρχουν σχόλια: