Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Με τον Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ζίτσας




Την πραγματοποίηση σύσκεψης με αντικείμενο την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούνται στην αμπελουργική ζώνη Ζίτσας από τους δασικούς χάρτες πρότεινε ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας Σωκράτης Φάμελλος στην προγραμματισμένη συνάντηση που είχαν με το Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο στο περιθώριο του 5ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την παραγωγική Ανασυγκρότηση της Ηπείρου τη Δευτέρα (23/10/2017) το απόγευμα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αμπελοκαλλιεργητές του Δήμου και ζήτησε τη συνδρομή του προκειμένου να μη συρρικνωθεί η αμπελουργική ζώνη.
Ο Υπουργός από την πλευρά δεσμεύτηκε πως στην ενημερωτική συνάντηση θα στείλει ειδικό συνεργάτη του προκειμένου να αποσαφηνιστεί το νέο καθεστώς που δημιουργείται με τους Δασικούς Χάρτες και να συζητηθούν λύσεις για τα προβλήματα που προκύπτουν στις φυτεύσεις αμπελώνων.
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί μέσα στο Νοέμβριο σε ημερομηνία που θα οριστεί από το Υπουργείο και θα συμμετέχουν σε αυτή, όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και υπηρεσίες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: