Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2017 Από την Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά

ΠΡΟΣ: ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ-ΜΕΛΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑ
Αγαπητοί συμπατριώτες,
Η "ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ",
με όλες τις Αδελφότητες-μέλη της, διοργανώνει το ημερήσιο "ΑΝΤΑΜΩΜΑ 2017".
Το ΑΝΤΑΜΩΜΑ έχει τον χαρακτήρα της εκδρομής για κάθε Αδελφότητα ξεχωριστά, αλλά και την συνάντηση όλων των συμπατριωτών μας. Μας δίνεται η ευκαιρία να ζήσουμε στιγμές σαν αυτές στα χωριά μας, σε ένα εξωκλήσι , σε μια εξοχή, σε ένα πανηγύρι. Να θυμηθούμε παλαιές όμορφες στιγμές, να φάμε τα κουμάντα που θα κάνουμε απ' το σπίτι μας, να χορέψουμε μονοιασμένοι και να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα μας. Παλαιότερα η συνάντηση αυτή γινόταν στην Πάρνηθα. Από το 2014 βολευτήκαμε για πρακτικούς λόγους πιο κοντά, στο πάρκο Τρίτση, στο Ίλιον. Ας δώσουμε την ευκαιρία στους εαυτούς μας, στα παιδιά και τα εγγόνια μας να ζήσουν στιγμές μοναδικές, σαν αυτές των χωριών μας.
ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ από τις 11:00 στο πάρκο Τρίτση (Είσοδος από Λ. Φυλής, 6η στάση Χασιάς).
Όλοι οι συμπατριώτες θα φέρουν μαζί, μόνο το φαγητό και το κέφι τους.
Η Ομοσπονδία με την στήριξη των Αδελφοτήτων, θα φροντίσει για τα τραπεζοκαθίσματα και τα κλαρίνα. Για το λόγο αυτό, θα επιμερίσουμε το κόστος που θα προκύψει, με την οικονομική συνδρομή των Αδελφοτήτων.
Με γνώση από το τελευταίο Αντάμωμα, τα έξοδα ανέρχονται στα 1000€ περίπου. Σκεφτήκαμε και αποφασίσαμε να συνδράμουν οι Αδελφότητες με το ποσό των 100€ η κάθε μία προκειμένου να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε χωρίς προβλήματα. Άλλωστε η Ομοσπονδία δεν διαθέτει πόρους, ούτε κουμπαρά.
Ελπίζουμε να κατανοήσετε την ανάγκη αυτή και κυρίως, την συνέχεια που πρέπει να έχει, η εκδήλωση του ΑΝΤΑΜΩΜΑΤΟΣ για το καλό όλων των συμπατριωτών, των Αδελφοτήτων και της Ομοσπονδίας.
Ενημερώστε το ΔΣ της Ομοσπονδίας μέχρι την Κυριακή 4/6 για την συμμετοχή σας.
Με εκτίμηση για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας,
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
 ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: