Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ


ΘΕΜΑ: Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΚΑΛΑΜΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ
ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 19-21 ΜΑΪΟΥ 2017

Η Ομοσπονδία Αδελφοτήτων Καλαμά Ιωαννίνων (ΟΑΚΙ) θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας, με 4-6 άτομα από τα χωριά-μέλη της.
Τα άτομα που θα προσφερθούν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να γνωρίζουν καλά την δημιουργία της "Ηπειρώτικης πίτας", έτσι ώστε να μπορούν να τις παρασκευάσουν και να τις παρουσιάσουν στο χώρο του γαστρονομικού φεστιβάλ.
(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: όλα τα έξοδα, αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή, διατροφή, των 3 ημερών είναι εξασφαλισμένα από την επιτροπή προαθωνικού τουρισμού Χαλκιδικής).
Ως εκ τούτου οι Αδελφότητες, έχουν την υποχρέωση να ενημερώσουν άμεσα τα μέλη τους, έτσι ώστε να έχουμε όσο το δυνατό πιο σύντομα τις συμμετοχές. Στις 22 Ιανουαρίου, στην Γ.Σ.-πίτα της ΟΑΚΙ, είναι η τελευταία προθεσμία υποβολής συμμετοχών.
Αυτή η προσπάθεια, είναι η αρχή μιας συνεργασίας με τον "Προαθωνικό Τουρισμό", που ξεκίνησε το 2016. Σκοπός της ΟΑΚΙ είναι να διοργανώσει, μαζί με τον Προαθωνικό Τουρισμό και την Περιφέρεια Ηπείρου ένα 5ήμερο, για αρχή, παρόμοιων εκδηλώσεων στα χωριά μας, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να προβάλουμε τον τόπο μας, τις γαστρονομικές μας συνήθειες και όχι μόνο. Αυτό θα γίνει, μέσω εθνικών αλλά και διεθνών μέσων ενημέρωσης, όπου παρακολουθούν τόσα χρόνια το γεγονός αυτό στη Χαλκιδική. Πιστεύουμε τέλος, ότι με τη συμμετοχή μας σε τέτοιες εκδηλώσεις, δίνουμε ανάσες ζωής στον παραμελημένο τόπο μας.
                              Με εκτίμηση για το Δ.Σ της Ομοσπονδίας
                              
Ο Πρόεδρος                                                                                                Ο Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: