Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

Βράβευση οικολογικών Σχολείων από την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης




Μεταξύ των σχολείων που βραβεύτηκαν για  την εκπόνηση οικολογικών προγραμμάτων, που έγινε στο Μουσείο Μπενάκη την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, ήταν και το Γυμνάσιο με Λυκειακές τάξεις της Ζίτσας.  Μπράβο  στα παιδιά και στους καθηγητές τους  για αυτή τη διάκριση.
Επιστολή των μαθητών που βραβεύτηκαν  Σπύρου Παντούλα, Μιχάλη Χρυσοχόου και  Φωτεινής Καραμπίνα  μαθητών του Λυκείου Ζίτσας.
Ευχαριστούμε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης για την βράβευση του σχολείου μας. Από το 2013 συμμετέχουμε ενεργά σε οικολογικά προγράμματα Την πρώτη Χρόνια 2013-14 φτιάξαμε κήπο στο σχολείο και κάναμε δεντροφύτευση. Την δεύτερη 2014-15 κάναμε τα περιβόητα σαπούνια από ανακυκλώσιμα λάδια .Και πέρσι 2015-16 βραχιόλια και κολιέ από ανακυκλώσιμα υλικά. Φέτος συνεχίζουμε με καινούργια προγράμματα.
Επίσης όλα αυτά τα χρόνια πήγαμε σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος όπως την Θεσσαλονίκη και τα Χανιά στα Κέντρα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) και ενημερωθήκαμε σχετικά με το περιβάλλον... Και πάλι ευχαριστούμε την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης που μας βράβευσαν για τα πολυετή προγράμματα που κάναμε με το σχολείο.























Δεν υπάρχουν σχόλια: