Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ


Την  Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου   στο Πνευματικό  Κέντρο της Ζίτσας  είχαμε έκθεση ζωγραφικής στη μνήμη του ευεργέτη της Ζίτσας Αθανασίου Βαδόκα. Η έκθεση  διοργανώθηκε  από το Σύλλογο Γυναικών Ζίτσας και εκτέθηκαν  έργα των ζωγράφων : Ρούλας Γάτσιου, Ελένης  Γιούνη , Γιούλας Κοντονίκα, Τζένης Πρωτόπαππα, Ελευθερίας Ντίσκου, Μαρίας Ζιάκα, Αρτέμιδας Κίτσιου,  και της αειμνήστου Ιωάννας Μητσέα- Μαλάμου.
Η Πρόεδρος του  Συλλόγου  κ. Μαρίνα Αλεξέλη  σε σύντομη ομιλία της είπε: Κυρίες και κύριοι , Αγαπητή μας οικογένεια Βαδόκα, σας καλωσορίζουμε στη Ζίτσα, στον τόπο που γεννήθηκε ο Αθανάσιος  Βαδόκας.  Γνωρίζουμε πως η συγκίνησή σας είναι μεγάλη. Ο αγαπητός μας  κ. Θανάσης γυρίζει ξανά στον τόπο που μεγάλωσα, που γνώρισε τις πρώτες  χαρές  και τις πρώτες δυσκολίες της ζωής. Ποτέ όμως  δεν έβγαλε τη Ζίτσα απ’ το νου και την  ψυχή του .
Ο Σύλλογος Γυναικών Ζίτσας  για να τιμήσει αυτή την απέραντη αγάπη και την μεγάλη  προσφορά του στο χωριό μας  αποφάσισε να  διοργανώσει στη μνήμη του  μια έκθεση ζωγραφικής   γυναικών εικαστικών , με καταγωγή  από τη Ζίτσα ή που έχουν κάποια σχέση με τη Ζίτσα. Ελπίζουμε πως αυτή η έκθεση θα είναι  η αρχή για να γίνεται  κάθε χρόνο με ανάλογο περιεχόμενο προσφέροντας έτσι στην  πολιτιστική ζωή του τόπου μας.
Χαιρέτισε την εκδήλωση    ο Αντιδήμαρχος κ . Μιχάλης Στέφανος. Η κ. Γιολάντα Βαδόκα εγκαινιάζοντας  την έκθεση  τόνισε πως μεγάλη  συγκίνηση την διακατέχει που βρίσκεται σήμερα  σε οικείο και γνώριμο μέρος και ευχαρίστησε το Σύλλογο Γυναικών  για  την όμορφη  αυτή  εκδήλωση   που διοργανώθηκε  στη μνήμη του πατέρα της.











































Δεν υπάρχουν σχόλια: