Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Στην «τελική ευθεία» βρίσκονται οι εργασίες συντήρησης και επισκευής στα σχολικά κτίρια του Δήμου Ζίτσας ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς. Τα συνεργεία του Δήμου με εργάτες γενικών καθηκόντων και ελαιοχρωματιστές, που συγκροτήθηκαν μετά την πρόσληψή τους μέσω του Προγράμματος Κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, υπό την επίβλεψη των προέδρων των σχολικών επιτροπών Α/βθμιας και Β/βθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Περικλή Γρίβα και Φώτη Ράρρα αντίστοιχα, δουλεύουν πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα έτοιμα,  με το πρώτο χτύπημα του κουδουνιού στις 11 Σεπτεμβρίου.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΟΨΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ



Άλλαξε όψη το Γυμνάσιο Ζίτσας. Ύστερα από πολλά χρόνια έγινε αισθητική παρέμβαση στην εξωτερική όψη του κτηρίου. Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και  τοπικής κοινότητας  βάφτηκε  εξωτερικά , με ωραίους χρωματικούς συνδυασμούς  το κτήριο του Γυμνασίου- Λυκείου. Επίσης έγινε  καθαρισμός – αποψίλωση  του περιβάλλοντος χώρου.
Είναι μια αξιέπαινη πρωτοβουλία  των  υπευθύνων.  Θα χρειαστεί όμως να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις και στο εσωτερικό . Μένει επίσης σαν εκκρεμότητα να κοπούν και  οι δυο τεράστιες λεύκες που βρίσκονται στην αυλή καθότι υπάρχει κίνδυνος με τον πρώτο δυνατό   αέρα να πέσουν προξενώντας ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ , αλλά και μεγάλος  κίνδυνος ατυχήματος.  Ευελπιστούμε ότι η δημοτική αρχή θα μεριμνήσει  για αυτό .

Δεν υπάρχουν σχόλια: