Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Ο Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων επισκέφτηκε την παιδική βιβλιοθήκη της Μπάφρας

 
Γιορτή της Μητέρας  Κυριακή 10 Μαΐου και ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε εκδρομή στη Μπάφρα, όπου λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2008 παιδική δανειστική βιβλιοθήκη και είναι ανοιχτή κάθε Κυριακή 5:00 με 7:00 το απόγευμα. Η λειτουργία της γίνεται με την εθελοντική εργασία μιας ομάδας γυναικών! 
Η παιδαγωγός της βιβλιοθήκης κα Χριστίνα Οβρένοβιτς πρόσφερε στα παιδιά ένα δίωρο δημιουργικής απασχόλησης (θεατρικό παιχνίδι, ζωγραφική, κατασκευές) και τα παιδιά χάρισαν στη μητέρα τους "το δίπλωμα της καλύτερης μαμάς του κόσμου".Η κα Πόπη Στεφανίδη, Πρόεδρος της Χ.Ε.Ν., ήταν εκεί και πρόσφερε στις μαμάδες δωράκια, φτιαγμένα από τα παιδιά της βιβλιοθήκης. Και τι καλύτερο θα μπορούσαμε με τη σειρά μας να προσφέρουμε στη βιβλιοθήκη από τη συλλεκτική έκδοση του βιβλίου-cd του Συλλόγου Γυναικών της Ζίτσας προς γνώση και διάδοση των πολιτιστικών δρώμενων της περιοχής μας, αντάξιο της προσπάθειας και του έργου τους (εθελοντική εργασία και αγάπη γι' αυτό που κάνουν)! 
Σαν Πρόεδρος του Συλλόγου θέλω να τις ευχαριστήσω και να τις συγχαρώ για το σπουδαίο εθελοντικό τους έργο, συνειδητοποιώντας ότι αν πραγματικά το θέλεις έχεις τη δύναμη να κάνεις τα πράγματα καλύτερα! Διότι εθελοντισμός είναι να βοηθάς και να προσφέρεις με την καρδιά σου, χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα! Και η καλύτερη ανταμοιβή είναι μάτια που λάμπουν από χαρά και παιδικά χαμόγελα!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου
Πατραμάνη Βούλα

Σημείωση: Να ευχαριστήσω για πολλοστή φορά τον κο Γρίβα Περικλή που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζει κάθε προσπάθεια του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: