Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Χωρίς φρένα η Ζίτσα...
Μόνος στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Α.Ο. Ζίτσας μετά την εντός έδρας επικράτηση με 4-3 κόντρα στο Δαβάκη στο ντέρμπι του α' ομίλου της Γ' Ερασιτεχνικής. Έτσι απέδειξε πως δύσκολα θα ξεφύγει από το στόχο του που δεν είναι άλλος από το εισιτήριο της ανόδου.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν στο 3' ο Παπαγιάννης με σουτ βρήκε δίχτυα. όμως γρήγορα αντέδρασαν και στο 11' με εκπληκτικό γκολ του Κοσμά ισοφάρισαν σε 1-1. Η συνέχεια άνηκε στη Ζίτσα που με τέρματα ...των Παλιάγκα με σουτ έξω από την περιοχή στο 23' και Αγόρου Ν με κεφαλιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν κάπως νωθρά δίνοντας την ευκαιρία στο Δαβάκη να φτάσει στην ισοφάριση από δύο στημένες φάσεις. Σκόρερ χρίστηκαν οι Αρβανίτης και Παπαγιάννης.
Στο 65' η Ζίτσα είχε καλή στιγμή με σουτ κεραυνο του Αγόρου Β. το οποίο εξουδετέρωσε ο Τσίκας, ενώ στο 73' σκόραρε το νικητήριο γκολ με λυτρωτή τον Τσώλη κανοντας την καυτη εδρα της Ζιτσας να περνει φωτια με τον κοσμο της να παραληρη...
Στο 91', όμως ο Δαβάκης λίγο έλειψε να κλέψει το βαθμό με κεφαλιά του Αρβανίτη που χτύπησε στο δοκάρι.
Διαιτητής της συνάντησης ο κ. Ντάρας (Διαμαντης-Νικόπουλος).
ΖΙΤΣΑ: Γαρδίκος, Παντούλας Σ. (43' Καραμίχος), Αγόρος Ν., Μπαλατσός, Μπουτσορής, Ζορμπαλάς, Διαμαντής, Παλιάγκας, Κοσμάς (89' Παντούλας), Αγόρος Ν>, Τσώλης (74' Στούκας)


περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: