Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΙΤΣΑΣ




Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την ανάληψη των καθηκόντων μας θα θέλαμε, με αυτή μας την επιστολή, να εκφράσουμε τις θερμότατες ευχαριστίες μας σε όλους όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην πραγματοποίηση του έργου μας ήτοι:
     Στην ανακατασκευή της στέγης του Ιερού ναού της Παναγίας.
     Στη συντήρηση του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.
     Στις εργασίες οριστικής αντιμετώπισης της υγρασίας, στη συνέχιση της συντήρησης των τοιχογραφιών και στη σύνταξη μελέτης για τη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών.
     Ειδικότερα ευχαριστούμε το Δήμο Ζίτσας, το Τμήμα Βυζαντινών Αρχαιοτήτων της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ιωαννίνων, το Μπάγκειο Ίδρυμα και πάνω από όλους τους συγχωριανούς μας, τους εντός και εκτός Ελλάδας, που με την πολύτιμη οικονομική τους ενίσχυση και την προσωπική τους εργασία συνέβαλαν στον αγώνα όλων μας, ώστε να κρατηθούν όρθια τα θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας.
Θέλουμε να σας βεβαιώσουμε ότι και το τελευταίο Ευρώ της συνδρομής σας θα μετατρέπεται σε έργο και θα πιάνει τόπο.
     Τέλος θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους τρεις ψάλτες της Ενορίας μας, τους κυρίους Καραμπίνα Δήμο, Καρώνη Τάκη και Μαλισσόβα Βασίλη. Τους ευχαριστούμε γιατί αμισθί και αφιερώνοντας χρόνο από την προσωπική τους ζωή βρίσκονται στα Αναλόγια των Ναών της Ζίτσας στις καλές και στις δύσκολες στιγμές όλων μας. Με τις μουσικές τους γνώσεις και τις μελωδικές τους φωνές συμβάλουν στην τέλεση των Ιερών Ακολουθιών και των Μυστηρίων της Ενορίας μας σε ένα επίπεδο που θα το ζήλευαν πολλές Ενορίες μεγάλων πόλεων.
Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ευχόμαστε σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ.

Εκκλησιαστική Επιτροπή Ενορίας Ζίτσας  





Δεν υπάρχουν σχόλια: