Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αποκριάτικο πάρτυ του Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων



Αποκριάτικα δρώμενα & χοροί
Μια αποκριάτικη εκδήλωση του χορευτικού της Ζίτσας που την απολαύσαμε όλοι! Συγχαρητήρια στα παιδιά του χορευτικού για την εξαιρετική τους εμφάνιση και στις κυρίες του χορευτικού που αναβίωσαν το έθιμο του γανωτή και του χάψαρου. Πολλά μπράβο στη δασκάλα τους, τη Σταυρούλα Ράρρα για το εξαιρετικό αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας. Αξίζει επίσης να συγχαρούμε και τα κορίτσια της zumba για τις υπέροχες χορογραφίες, καθώς και τη δασκάλα τους, Γεωργία Παπαδοπούλου








Μικροί και μεγάλοι φορώντας τις αποκριάτικες στολές τους και έχοντας την καλύτερη διάθεση για χορό και ξεφάντωμα πέρασαν το Σαββατιάτικο απόγευμα πριν τις μικρές απόκριες διασκεδάζοντας στο πνευματικό κέντρο της Ζίτσας. Τα παιδιά χόρεψαν, έπαιξαν ομαδικά παιχνίδια, ζωγραφίστηκαν στο πρόσωπό τους από επαγγελματίες εμψυχωτές και μετά το τέλος της εκδήλωσης συνεχίσαμε με φαγοπότι στο κέντρο "Καλλιθέα"!

Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κατοίκους του χωριού μας και σε όλους όσους στηρίζουν τις προσπάθειες του Συλλόγου μας, καθώς και στην τοπική κοινότητα για την οικονομική στήριξη και αυτής της εκδήλωσης.

Σκοπός όλων μας είναι να περνάνε τα παιδιά καλά και αυτό φάνηκε στα πρόσωπά τους! 

Η πρόεδρος του Συλλόγου







Αποκριάτικη γιορτή


Σπάιντερμαν, μάγισσες, ινδιάνοι, πιγκουίνοι, νεράιδες, κλόουν... "εισέβαλαν" στον Παιδικό Σταθμό της Ζίτσας, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και με τις χαρούμενες και λαμπερές φατσούλες τους έπαιξαν, χόρεψαν και διασκέδασαν με εμψυχωτές που τους ζωγράφισαν και τα προσωπάκια τους! Βέβαια από την γιορτή αυτή δεν έλειπαν και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν γονιό και για έναν εκπαιδευτικό να βλέπει τα πρόσωπα των παιδιών του να λάμπουν από χαρά και ευτυχία!  

Αξίζει λοιπόν να συγχαρούμε τους δυο μοναδικούς υπαλλήλους του Παιδικού Σταθμού μας, την κα Χριστίνα Βλάχου και την κα Ντίνα Κώτσια, και για τις υπηρεσίες που μας προσφέρουν καθημερινά, προσπαθώντας για τη καλύτερη ομαλή λειτουργία του Σταθμού!

Από μια μητέρα



Δεν υπάρχουν σχόλια: