Τρίτη, 7 Ιανουαρίου 2014

Πρόσκληση
 

Ζιτσιώτες και Ζιτσιώτισσες της  Αττικής

 

 ΧΡΟΝΙΑ  ΠΟΛΛΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ  ΧΡΟΝΟΣ

 

Σύμφωνα με το άρθρο  9 του καταστατικού μας και τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούμε όλα  τα μέλη της  Αδελφότητας σε τακτική  Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση   θα γίνει στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Βηλαρά 7, 1ος όροφος, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ. 5241758 ) με θέματα:

 1. Απολογισμός
 2. Ψήφιση προϋπολογισμού  έτους 2014
 3. Έλεγχος πεπραγμένων
 4. Προτάσεις μελών- αποφάσεις
 5. Εκλογή νέου Δ.Σ, Εποπτικού  Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Σ.Ε και την Ομοσπονδία Άνω Καλαμά.
  Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, η γνώμη σας και οι απόψεις αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αδελφότητα με ζωντάνια και αποτελεσματικότητα , ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τους στόχους της.
              Ευελπιστώντας στην αμέριστη συμπαράστασή σας στο έργο της Αδελφότητας και στην ανταπόκρισή σας  στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου σας περιμένουμε στη συνέλευση.      
  Η χαρά μας θα ήταν μεγάλη αν στο κάλεσμά μας αυτό είχαμε την ανταπόκριση από τη νεολαία του χωριού μας η οποία ζει και δραστηριοποιείται  στην Αθήνα. Η νεολαία μας είναι αυτή που πρέπει να πάρει στα χέρια της τις τύχες της Αδελφότητάς μας.
  Την ίδια ημέρα  θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας . Ελάτε  να κόψουμε την πίτα και να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο .
   
  Με πατριωτικούς χαιρετισμούς
   
  Από το Διοικητικό Συμβούλιο
   

Δεν υπάρχουν σχόλια: