Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΖΙΤΣΑΣ



Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου της τ.κ. Ζίτσας, πρόσφερε και φέτος  στα παιδιά  μια χρονιά με εκδρομές, αποκριάτικες εκδηλώσεις, δημιουργικά απογεύματα!
Να ευχαριστήσουμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο και ιδιαίτερα την κα Βούλα Λεοντίδη-Πλάτωνα για τη συνεργασία μας και την πρωτοβουλία της να προσκαλέσει την εθελοντική ομάδα γυναικών από την παιδική βιβλιοθήκη της Μπάφρας για  να χαρίσει στα παιδιά μας ένα ευχάριστο απόγευμα και δημιουργικό! Πράγματι  ήταν αξιοζήλευτα το μεράκι τους και η προσπάθειά τους, που για 3 περίπου ώρες ασχολήθηκαν με όλα τα παιδιά, κάνοντάς τα να το απολαμβάνουν στο έπακρο! Τους αξίζουν πραγματικά συγχαρητήρια για την εθελοντική τους, παρακαλώ, προσπάθεια. Τέτοιες ομάδες  πρέπει να αποτελούν  παράδειγμα προς μίμηση!
Αξίζει να ευχαριστήσουμε και έναν κύριο που είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο, δίπλα στα παιδιά! Είναι απ’ τους ανθρώπους που τουλάχιστον προσπαθεί. Δεν μένει στα λόγια. Και η προσπάθεια πρέπει να επιβραβεύεται, άσχετα με το αποτέλεσμα. Σαν Πρόεδρος του Συλλόγου θεωρώ καθήκον μου και να τον ευχαριστήσω για την πολύτιμη βοήθειά του φέτος και για την άψογη συνεργασία μας, που ευελπιστώ  να συνεχιστεί και στο μέλλον!
Ο λόγος για τον Περικλή Γρίβα, Πρόεδρο της τ.κ. Ζίτσας!
Ένα ευχαριστώ δεν ξέρω αν είναι αρκετό που θέλησε να αναλάβει εξ’ ολοκλήρου ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για θέμα του Συλλόγου. Κάτι, που για να το αναλάβει ο Σύλλογος θα έπρεπε να ξοδέψει όλα τα  χρήματα από το ταμείο του και να μη γίνει καμιά εκδήλωση, καμιά δραστηριότητα φέτος για τα παιδιά, κάτι που δεν το ήθελε κανείς μας. Και τα κατάφερε! Είναι από τους λίγους ανθρώπους πιστεύω, που αξίζει να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις!
Τελικά η  καλή συνεργασία, η θέληση, η ανταπόδοση, η εκτίμηση και ο σεβασμός φέρνουν άριστα αποτελέσματα!!
Επίσης αξίζει να αναφέρω την ενεργό συμμετοχή κάποιων γονιών σε όλες τις εκδηλώσεις του Συλλόγου και να τους ευχαριστήσω! Ο Σύλλογός μας είναι πάντα δίπλα στα παιδιά και προσπαθεί να τους προσφέρει ό,τι  το καλύτερο. Αλλά δε φτάνει μόνο η προσπάθεια των λίγων. Χρειάζεται η βοήθεια όλων. Είτε μικρή είναι, είτε μεγάλη. Για το καλό των παιδιών μας!
Κι ας μη ξεχνάει κανείς μας  ότι το μέλλον του χωριού μας είναι τα παιδιά!

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: