Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΔΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΝΗ ΖΙΤΣΑΣ;

Σε… αγρανάπαυση (!) βρίσκεται, από πολλά χρόνια, η Αμπελουργική Ζώνη Ζίτσας, η περιοχή με το φημισμένο κρασί της, που έχει το προνόμιο να φέρει το τοπωνύμιο ΖΙΤΣΑ ΟΠΑΠ (Ονομασία Προ­ελεύσεως Ανωτέρας Ποιότητος).«Η αναμπέλωση, η οποία είναι απολύτως αναγκαία για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών των υφισταμένων εργοστασίων – οινοποιείων της Ζίτσας, γίνεται με ρυθμό… χελώνας», λένε οι αμπελουργοί της περιοχής και προσθέτουν:

περισσότερα 
 ΚΑΙ ΕΔΏ

Δεν υπάρχουν σχόλια: