Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Γενική Συνέλευση – Κοπή πίτας- Απονομή αναμνηστικών στους εν ζωή πρόεδρους της Αδελφότητας.




Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 10:30 π.μ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αδελφότητας η Ετήσια Γενική Συνέλευση που είχε ως κύρια θέματα για συζήτηση:
Τον οικονομικό απολογισμό
Τον απολογισμό πεπραγμένων
Τις προτάσεις των μελών
Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κος Τσέλιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου.
Με την έναρξη των διαδικασιών της Γ. Συνέλευσης απενεμήθησαν τιμητικές πλακέτες στους εν ζωή προέδρους  της Αδελφότητας: Λάμπρο Δρόσο, Δημήτρη Μπότσιο, Γεώργιο Κόρδα και Ελένη Παπαδιαμάντη , για την πολύχρονη  προσφορά τους στην Αδελφότητα .
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας (προσφορά του χωριανού μας Πέτρου Τσέλιου), τυχερός φέτος ήταν ο Κώστας ο Μαντάς  που στο δικό του κομμάτι ήταν το «φλουρί».
Στη συνέχεια διαβάστηκε η έκθεση του  οικονομικού ελέγχου  της Εξελικτικής Επιτροπής..
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας έκανε ανάλυση των Εσόδων και των εξόδων και ενημέρωσε τη Γενική Συνέλευση για τις δράσεις που πραγματοποίησε το  2012. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους και κάνει έκκληση μέσω τις εφημερίδας ώστε να βρεθούν κι άλλοι συγχωριανοί μας οι οποίοι είναι αρκετοί και που έχουν «καλή πένα» όπως είπε χαρακτηριστικά να βοηθήσουν με τα άρθρα τους, τα κείμενά τους να αυξηθεί η ύλη (ποιοτική και ποσοτική αύξηση). Επίσης τόνισε ότι υπάρχει πρόβλημα με την αύξηση των ταχυδρομικών τελών και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το κόστος της εφημερίδας και ως εκ τούτου υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσει η αδελφότητα δυσκολία στην έκδοση της εφημερίδας αλλά και στην λειτουργία της ίδιας της αδελφότητας.









Δεν υπάρχουν σχόλια: