Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΖΙΤΣΑΣ

Ο  Δήμος Ζίτσας έχει αναλάβει πρωτοβουλίες για την ίδρυση και λειτουργία κοινωνικού παντοπωλείου.
 Σε επιστολή που απευθύνεται σε κάθε συνδημότη , στους συλλόγους και στις αδελφότητες ζητά να στηρίξουν την προσπάθεια στα πλαίσια των δυνατοτήτων του καθενός, με προσφορές  προς το Δήμο τροφίμων μακράς διάρκειας και ειδών ατομικής υγιεινής και καθαριότητας.
Πιστεύουμε ότι μέσα σ΄ αυτή   την ιδιαίτερα σκληρή οικονομική συγκυρία οφείλουμε να προτάξουμε την  κοινωνική  μας ευαισθησία  απέναντι στους αντικειμενικά αδύναμους συνδημότες μας. 
Στις άμεσες προτεραιότητες του Δήμου εντάσσεται η διανομή διαφόρων ειδών σε άπορους και οικονομικά αδύναμους συνδημότες μας σε συνεργασία με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Δήμο Ζίτσας αλλά και με τη δική σας  συνδρομή.
Η συγκέντρωση των προϊόντων  θα γίνεται στην έδρα του Δήμου Ζίτσας (κεντρικό δημαρχείο), κατά το τελευταίο δεκαήμερο κάθε μήνα αρχόμενο από το μήνα Φεβρουάριο καθώς και σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή  ύστερα από συνεννόηση  με τους υπευθύνους.
τηλ. επικοινωνίας: 26510 61308- 62900- 85165 & 85166

Τα μέλη της Αδελφότητας μπορούν  να επικοινωνούν με το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: