Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΕΓΗ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ 'ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ'



Συμπαράσταση στους εργαζόμενους της Στέγης Αυτιστικών «Ελένη Γύρα»

1)O  Δήμος Ζίτσας  δηλώνει  την αμέριστη συμπαράστασή μας στον δίκαιο αγώνα σας. Έναν ύστατο αγώνα για την επιβίωση του κοινωνικού κράτους.  Θα είμαστε σύσσωμοι ως Δήμος δίπλα σας αρωγοί σε κάθε σας κίνηση και πρωτοβουλία. Κλείνοντας με την διαβεβαίωσή μας ότι ο Δήμος θα παρέχει στα πλαίσια των ελάχιστων δυνατοτήτων του οποιαδήποτε περαιτέρω συνδρομή απαιτηθεί για την λειτουργία του ιδρύματος.

2) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, συμπαρίσταται στον αγώνα της διοίκησης της στέγης αυτιστικών ατόμων Ζίτσας, αλλά και στους εργαζόμενους που δεν έχουν καταβληθεί δεδουλευμένες αποδοχές τους από τον Ιούλιο μέχρι σήμερα και καλεί την κυβέρνηση να χρηματοδοτήσει πάραυτα το εν λόγω ίδρυμα για να αποκαταστήσει το κλίμα γαλήνης και ηρεμίας όχι μόνο στις οικογένειες των αυτιστικών ατόμων, αλλά σε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
3) Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας Ζιτσαίων δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του  στον δίκαιο αγώνα σας και καλεί την πολιτεία να χρηματοδοτήσει άμεσα  το ίδρυμα ούτως ώστε να επέλθει  αποκατάσταση του κλίματος γαλήνης και ηρεμίας στο ίδρυμα  «ΕΛΕΝΗ ΓΥΡΑ».

4) Τη στήριξή μου ως βουλευτής Ιωαννίνων προς τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα» είναι δεδομένη, όπως πιστεύω ότι θα είναι και η στήριξη από όλους τους τοπικούς φορείς, δήλωσε η κ. Άννα Ασημακοπούλου.


 5) Τη στήριξή του εξέφρασε και ο βουλευτής Ιωαννίνων κ.  Χρήστος Μαντάς , ο οποίος παρευρέθηκε στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», των παιδιών και των γονέων τους και μετά την συνάντηση με τον Περιφερειάρχη αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεοδωρίδη, δήλωσε: Ζητάμε από την κυβέρνηση να σταματήσει να χρησιμοποιεί προσχήματα που αφορούν «ατασθαλίες» των συγκεκριμένων δομών, να προχωρήσει ταχύτατα στους αντίστοιχους ελέγχους με διαφάνεια και άμεσα να χρηματοδοτήσει τη Στέγη Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα», ώστε να καλυφθούν η μισθοδοσία των εργαζομένων και τα λειτουργικά έξοδα της Στέγης .Κατά τη  συνάντηση που έγινε στο Υπουργείο Υγείας στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής Ιωαννίνων  Χρήστος Μαντάς, με θέμα τη χρηματοδότηση της Στέγης Αυτιστικών Ατόμων «Ελένη Γύρα ............


6) Ο Πρόεδρος και το  τοπικό συμβούλιο Ζίτσας  δηλώνουν την αμέριστη συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της Στέγης, των γονέων και των παιδιών  και ήταν παρόν στη συνάντηση  με τον Περιφερειάρχη αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου και Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεοδωρίδη .


Δεν υπάρχουν σχόλια: