Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2η αγωνιστική)

Καρίτσα-Ζίτσα: «Χ» στο τοπικό ντέρμπι 

Βαθμούς, γκολ και εντυπώσεις μοιράστηκαν η Καρίτσα με τη Ζίτσα στο τοπικό ντέρμπι της Γ' Ερασιτεχνικής που έληξε με σκορ 1-1.
Η Ζίτσα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, χάνοντας μάλιστα ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τους Διαμάντη και Γύρα, που αστόχησαν από πλεονεκτικές θέσεις. Παρά τις ευκαιρίες της Ζίτσας, ωστόσο, η Καρίτσα ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 45', όταν σε φάση διαρκείας η μπάλα προσεκρούσε στο χέρι του Παλιάγκα και ο κ. Πολίτης υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Κοσμάς (1-0). Η ομάδα της Ζίτσας διαμαρτυρήθηκε εντόνως ότι η φάση δεν θα έπρεπε να συνεχιστεί, καθώς αρχικά η μπάλα πέρασε τη γραμμή και βγήκε άουτ, το οποίο δεν υπέδειξε ο βοηθός. Λίγο νωρίτερα η Καρίτσα είχε δοκάρι από σουτ.
Στην επανάληψη μπήκαν υποτονικά και οι δύο ομάδες, με τη Ζίτσα να ασκεί πίεση στα τελευταία λεπτά, χάνοντας ευκαιρίες να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Τελικά η πίεση καρποφόρησε στο 91', με το σουτ του Γύρα να καταλήγει στα δίχτυα.
Η Ζίτσα εκφράζει έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του κ. Πολίτη. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι ιθύνοντες του συλλόγου, ο κ. Πολίτης κράτησε μόνο 2,5 λεπτά καθυστερήσεις, ενώ ο τερματοφύλακας της Καρίτσας βρισκόταν 5' στο έδαφος.


Γ΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ (2η αγωνιστική)
1ος όμιλος

Καρυές-Βοτονόσι 1-0
Μάρμαρα-Πετσάλι 1-0
Κεφαλόβρυσο-Ανάργυροι 0-1
Μπισδουνάκι-ΑΠΟΕΛ 1-3
ΑΕ Γιάννενα-Πανζαγορισιακός 0-3
Καρίτσα-Ζίτσα 1-1

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

AE Καρυών 6
Ζίτσα 4
Δόξα Αναργύρων 3
Κεφαλόβρυσο 3
Πανζαγορισιακός 3
ΑΠΟΕΛ 3
Φλόγα Πετσαλίου 3
Καρίτσα 2
Α.Ε. Γιάννενα 1
Ηπειρωτικός Μαρμάρων 1
Μπισδουνάκι 0
Βοτονόσι 0


Δεν υπάρχουν σχόλια: