Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΕΣ ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΣΤΗ ΖΙΤΣΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 1η Ιουλίου 2012 στη Ζίτσα, με την επιμέλεια της οργάνωσης από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ζίτσας, μουσική Πολιτιστική εκδήλωση με την εμφάνιση Χορωδιών από τη Λευκάδα και την Κέρκυρα.
Οι Χορωδίες συνοδεύονταν από μαντολινάτες και πρόσφεραν στους παρευρισκόμενους μια ξεχωριστή μουσική βραδιά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε το απόγευμα όταν οι Χορωδοί με τα μαντολίνα τους έκαναν περαντζάδα στους κεντρικούς δρόμους της Ζίτσας για να προσκαλέσουν με αυτόν τον τρόπο τους κατοίκους, συνεχίστηκε με την παρουσίαση του προγράμματος και τελείωσε με δεξίωση που παρέθεσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος στους Χορωδούς και στους προσκεκλημένους.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος αναγόρευσε τον συγχωριανό μας Αναστάσιο Παπασταύρο ως Επίτιμο Πρόεδρο του Συλλόγου εκτιμώντας την πολλαπλή προσφορά του ως επιστήμονα, ως πολιτικού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και προπάντων ως Ιστορικού και Συγγραφέα.
Τα σχόλια εκ μέρους των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν πολύ κολακευτικά για τη Ζίτσα, και προκύπτει για όλους τους φορείς του χωριού μας η υποχρέωση για πραγματοποίηση ποιοτικών εκδηλώσεων.








Δεν υπάρχουν σχόλια: