Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

ΧΟΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ






Την Κυριακή 11 Μαρτίου στο κέντρο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ GALLERY πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος χορός της Αδελφότητας. Η εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου της Αδελφότητας , ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας και τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση.

Ακολούθησε η λαχειοφόρος αγορά με πολλά και μεγάλης αξίας δώρα , προσφορά της Αδελφότητας καθώς και μελών και φίλων της . Συγκεκριμένα , κος Πάντος Λέανδρος πρόσφερε 20 γλάστρες με φυτά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου ο κος Νίκος Παπακώστας 15 προσκλήσεις αξίας 40 € η κάθε μία στο μεζεδοπωλείο του, η κ. Έφη Μαλάμου- Πανοπούλου 4 βιβλία με θέμα τη ζωγραφική των γονέων της Κων/νου και Ιωάννας Μαλάμου, , το οινοποιείο της Ζοινος ΑΕ για την δωρεάν προσφορά 40 λίτρων κρασιού , το οινοποιείο του κ. Γκλίναβου για την δωρεάν προσφορά 20 λίτρων κρασιού , την κ. Μαρία Κατακάλου- Σταματιάδη για την προσφορά προϊόντων τηςUNILEVER HELLAS, την κ. Λέλα Τόϊλου- Κοτσαμπασάκη για την προσφορά μιας καφετιέρας, τον κ. Βασίλη Λιάσκο για τα μαξιλάρια σαλονιού, την κ. Ιφιγένεια Τόιλου-Μποζιώτη για την προσφορά ασημένιας κορνίζας. Η Αδελφότητα μέσα από τη στήλη αυτή θα ήθελε να ευχαριστήσει τους παραπάνω συγχωριανούς και φίλους της Ζίτσας που πρόσφεραν ( και δεν είναι η πρώτη φορά) τα τόσο αξιόλογα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά που διενεργήσαμε.

Η συμμετοχή των χωριανών μας στην εκδήλωση ήταν ικανοποιητική, θα μπορούσε όμως να είναι και μεγαλύτερη.

Όσοι είχαν τη τύχη να έρθουν στο χορό μας, απόλαυσαν το πλούσιο μενού και χόρεψαν τραγούδια που επέλεξε ο DJ του κέντρου.

Ο Δήμαρχος της Ζίτσας ,κ. Δημήτρης Ρογκότης , ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζίτσας κ. Περικλής Γρίβας και οι Ζιτσιώτες δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ Δημήτριος Δήμος, Κώστας Καραμπίνας και Κώστας Αγόρος με επιστολές τους χαιρέτησαν την εκδήλωση, αλλά λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν ήταν δυνατή η παρουσία τους.

Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά για να ανταμώσουμε και πάλι σε παρόμοια εκδήλωση .


Δεν υπάρχουν σχόλια: