Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ζιτσιώτες και Ζιτσιώτισσες της Αττικής

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ – ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του καταστατικού μας και τη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούμε όλα τα μέλη της Αδελφότητας σε τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012 και ώρα 10:00 π.μ. Η Γενική Συνέλευση θα γίνει στα γραφεία της Αδελφότητας, στην οδό Βηλαρά 7, 1ος όροφος, στην πλατεία Αγίου Κωνσταντίνου (τηλ. 5241758 ) με θέματα:

1. Απολογισμός

2. Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2011

3. Έλεγχος πεπραγμένων

4. Προτάσεις μελών- αποφάσεις

5. Εκλογή νέου Δ.Σ, Εποπτικού Συμβουλίου και αντιπροσώπων στην Π.Σ.Ε και την Ομοσπονδία Άνω Καλαμά.

Θα θέλαμε να τονίσουμε για μια ακόμη φορά, ότι η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική, η γνώμη σας και οι απόψεις αναγκαία προϋπόθεση για να λειτουργήσει η Αδελφότητα με ζωντάνια και αποτελεσματικότητα , ώστε να μπορέσει να υπηρετήσει τους στόχους της.

Ευελπιστώντας στην αμέριστη συμπαράστασή σας στο έργο της Αδελφότητας και στην ανταπόκρισή σας στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου σας περιμένουμε στη συνέλευση.

Η χαρά μας θα ήταν μεγάλη αν στο κάλεσμά μας αυτό είχαμε την ανταπόκριση από τη νεολαία του χωριού μας η οποία ζει και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Η νεολαία μας είναι αυτή που πρέπει να πάρει στα χέρια της τις τύχες της Αδελφότητάς μας.

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κοπή της βασιλόπιτας . Ελάτε να κόψουμε την πίτα, να ευχηθούμε για τον καινούργιο χρόνο και να πιούμε ζιτσιώτικο τσίπουρο , φετινής παραγωγής.

Φέτος ,60 χρόνια από την ίδρυση της Αδελφότητας, το Δ.Σ αποφάσισε να απομείνει τιμητικές διακρίσεις στα ιδρυτικά μέλη της Αδελφότητας που βρίσκονται στη ζωή .

Με πατριωτικούς χαιρετισμούς

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: