Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Στο Πνευματικό Κέντρο στη Ζίτσα ο Σύλλογος Γυναικών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2023.

 


Το  Δ.Σ.  και τα Μέλη μας, αλλά και αρκετοί προσκεκλημένοι, απολαύσαμε, εκτός της υπέροχης πίτας της Βασιλικής μας και νοστιμότατα εδέσματα σε μπουφέ, που προσέφεραν και επιμελήθηκαν οι γυναίκες του Συλλόγου μας και όχι μόνον. 

Κοντά μας ήταν ο Πρόεδρος της τ.κ. κ. Περικλής Νούλης και η πρώην Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και νυν Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος του Δήμου μας κα Γιάννα Γεωργούλη, οι οποίοι και μας ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη νέα χρονιά. 

Κεντρικής σημασίας στην εκδήλωση ήταν η παρουσία κλιμακίου του Κέντρου Ημέρας και Άνοιας Ιωαννίνων, αποτελούμενο από  την υπεύθυνη του Προγράμματος Ψυχολόγο κα Κούλα Μαρία -Λαμπρινή, την Κοινωνική Λειτουργό κα Γερομιχάλη Μάγδα και την Λογοθεραπεύτρια κα Καράλα Μαρία. Η κα Κούλα μας μίλησε για την πρόληψη της άνοιας και την πρόθεση του Κέντρου για δωρεάν εξέταση και ενίσχυση της μνήμης όσων εκ των κατοίκων του χωριού μας το επιθυμούν  (κυρίως άνω των 60 ετών) μέσα από διάφορες, στη συνέχεια, δράσεις (θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση εκ μέρους του Συλλόγου μας). Στη συνέχεια ακολούθησε χορός!

Το φλουρί κέρδισε η κα Ειρήνη Πρωτόπαππα. Να είναι πάντα τυχερή!!

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλες και όλους Καλή Χρονιά και Ευλογημένη με Υγεία σώματος και ψυχής! Και του χρόνου να αξιωθούμε καλύτερα!''

Θερμές ευχαριστίες σε όλους για την παρουσία και τη συμμετοχή τους!

Εκ μέρους του νεοεκλεγέντος Δ.Σ. του Συλλόγου, η Πρόεδρος Ελένη Βλαχοπούλου-Καραμπίνα.

 




Δεν υπάρχουν σχόλια: