Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Κοπή πίτας του Συλλόγου γυναικών Ζίτσας





 Στο ξενοδοχείο "Αγνάντι" στη Ζίτσα ο Σύλλογος Γυναικών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα, την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020. Το Δ.Σ. και τα Μέλη μας, σε έναν όμορφο χώρο και ευχάριστο κλίμα, απολαύσαμε τον καφέ μας, διασκεδάσαμε και χορέψαμε με ζωντανή μουσική με την υπέροχη ορχήστρα του kostas-vivi. !
Κοντά μας ήταν ο Πρόεδρος της  κοινότητας  κ.  Περικλής Νούλης, που μας πρόσφερε και χρηματικό ποσό για το φλουρί μας, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!
Κοντά μας και η Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου μας κ. Κατερίνα Μπαλάφα η οποία ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, συνεχάρει τον Σύλλογό μας για την αξιόλογη δραστηριότητά του και μας διαβεβαίωσε ότι σε κάθε προσπάθειά μας θα είναι δίπλα μας.
Χαιρετισμό και ευχές για καλή χρονιά με υγεία, δημιουργία και προκοπή, μας έστειλε και η Επίτιμη Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Γιολάντα Βαδόκα, καθώς και η Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Μαρία-Αλεξάνδρα Κεφάλα η οποία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έλειπε στην Αθήνα. "Θα μου επιτρέψετε να σας συγχαρώ και να δηλώσω τον θαυμασμό μου για την αξιοζήλευτη δράση σας, για την ενέργεια που εκπέμπει η κάθε πρωτοβουλία σας, για τις στοχευμένες εκδηλώσεις σας, όλες μαζί, ενωμένες και δυνατές. Σαν γυναίκα βουλευτής έχω ακόμη περισσότερους λόγους να αγκαλιάζω κάθε προσπάθειά σας και θα το κάνω σε κάθε ευκαιρία".(Ένα μέρος από τον χαιρετισμό της).
Το φλουρί κέρδισε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η κ. Μαρίνα Μπότσιου. Να είναι πάντα τυχερή!!
Να ευχηθούμε καλή χρονιά! Υγεία και ευτυχία σε όλους!!


 Δείτε το video

Δεν υπάρχουν σχόλια: