Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019

Εγκαίνια με λαμπερές παρουσίες για το νέο γήπεδο Κληματιάς


Το  νέο σύγχρονο γήπεδο της Κληματιάς  εγκαινίασαν το μεσημέρι της Δευτέρας (28/10/2019), ο Δήμος Ζίτσας, η Τοπική Κοινότητα και η Αθλητική Ένωση Κληματιάς.
Η τελετή των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε παρουσία των τοπικών αρχών, παραγόντων του ποδοσφαίρου, αθλητών-ποδοσφαιριστών και δεκάδες κόσμου ενώ τον αγωνιστικό χώρο «εγκαινίασαν» με φιλικό αγώνα που ακολούθησε της τελετής, οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε. Κληματιάς και οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα.
«Μας φτιάξατε και μας παραδίδετε ένα κόσμημα και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό», ήταν τα λόγια του Προέδρου της Α.Ε. Κληματιάς Άγγελου Σιαράβα απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Ζίτσας Μιχάλη Πλιάκο, εκφράζοντας ταυτόχρονα τη βεβαιότητα πως θα παραμείνει στο πλευρό της ομάδας και των τοπικών κοινωνιών. «Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας γιατί μας έχετε βοηθήσει πάρα πολύ και πιστεύω πως θα είστε δίπλα μας σε ότι ζητήσει η ομάδα και τα χωριά μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Αγαπητέ Πρόεδρε, το γήπεδο έγινε γιατί το θέλαμε όλοι, το Τοπικό Συμβούλιο και η Διοίκηση της ομάδας η Δημοτική Αρχή. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε σας προσπάθεια. Το γήπεδο είναι δικό σας, προσέξτε το, προστατέψτε το σαν τα μάτια σας» ήταν η απάντηση του Δημάρχου και ευχήθηκε στην Α.Ε. Κληματιάς πολλές νίκες.

περισσότερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: