Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ



 Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015 στο Δημοτικό σχολείο Ζίτσας πραγματοποιήθηκε μια μικρή γιορτή για την τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς. Τα παιδιά της ΣΤ' τάξης πρωταγωνίστησαν σ' ένα μικρό σκετς, αναπολώντας τις καλές στιγμές που πέρασαν στο Δημοτικό σχολείο! Πραγματικά ένιωσα περήφανη για τα παιδιά!! Ήταν υπέροχα και τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια!!
   Θέλω να τους ευχηθώ καλή πρόοδο, να βάλουν πλώρη για τα όνειρά τους και να παλέψουν γι' αυτά με αρχές και ιδανικά! Και να θυμούνται αυτό:"Το μέλλον δεν το αναμένουμε, το δημιουργούμε".
   Μετά την γιορτή ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια στον προαύλιο χώρο του πνευματικού μας κέντρου. Χοροπήδησαν πάνω σε πομ πομ, γέμισαν μπουκάλια με νερό, έβαλαν καλάθια με νερόμπαλες, τάισαν με παγωτό ο ένας τον άλλον στα τυφλά και φυσικά όλο αυτό έκλεισε με το καθιερωμένο μπουγέλωμα...!
   Θέλω να ευχαριστήσουμε τους δασκάλους για την συνεργασία μας, τους γονείς για την βοήθειά τους και τα παιδιά για την προθυμία τους σε ό,τι κι αν έκανε ο Σύλλογος!
   Επίσης να ευχαριστήσουμε τον κο Γιάννη Παπαυγέρη(απλά cafe) για την εξυπηρέτηση που μας έκανε!
   Και φυσικά η σχολική χρονιά κλείνει με την καθιερωμένη ημερήσια εκδρομή του Συλλόγου μας στην Κέρκυρα φέτος, στις 15 Ιουνίου!
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος του Συλλόγου
    







Δεν υπάρχουν σχόλια: