Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ






Την Κυριακή 23 Ιανουαρίου και ώρα 10:30 π.μ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Αδελφότητας η Ετήσια Γενική Συνέλευση που είχε ως κύρια θέματα για συζήτηση:
Τον οικονομικό απολογισμό
Τον απολογισμό πεπραγμένων
Τις προτάσεις των μελών

Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κος Τσέλιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας ,προσφορά του χωριανού μας Πέτρου Τσέλιου, ο οποίος εκτός από την βασιλόπιτα πρόσφερε και τους νοστιμότατους κουραμπιέδες, παραγωγής της επιχείρησής του . Φέτος τυχερός δεν βρέθηκε , το κομμάτι που ήταν το «φλουρί» πρέπει να πήγε σε κάποιο σπίτι. Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα ο κ. Φίλιππας Φιλιππίδης ο οποίος είναι και ο τυχερός της χρονιάς και παρέλαβε το αναμνηστικό δωράκι από τον Πρόεδρο της Αδελφότητας. Του ευχόμαστε καλή χρονιά γεμάτη υγεία και η νέα χρονιά να φέρει στην οικογένειά του ευτυχία , υγεία και τύχη.
Ο πρόεδρος της Αδελφότητας κόβοντας τη βασιλόπιτα , ευχήθηκε σε όλους το 2011 να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους τους Ζιτσιώτες όπου γης. Το κομμάτια που ονομάτισε εκτός των Αγίων ήταν : στην Αδελφότητα , στους απανταχού Ζιτσιώτες, στη Νεολαία της Ζίτσας, στο Δήμαρχου του Δ. Ζίτσας, στον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου, στους εν ζωή Προέδρους της Αδελφότητας ,Λάμπρο Δρόσο, Γιώργο Κόρδα, Δημήτρη Μπότσιο, Θανάση Παπαπάνο και το τελευταίο κομμάτι για το Διοικητικό Συμβούλιο της Αδελφότητας.
Εκτός της βασιλόπιτας στο τέλος των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης δοκιμάσαμε και νοστιμότατες παραδοσιακές πίτες , προσφορά της Αλεξάνδρας Γάτσιου και της Μαρίας Τσέλιου.
Ο Πρόεδρος της Αδελφότητας έκανε ανάλυση των Εσόδων και των Εξόδων. Ζήτησε από τους παρευρισκόμενους και κάνει έκκληση μέσω τις εφημερίδας ώστε να βρεθούν κι άλλοι συγχωριανοί μας οι οποίοι είναι αρκετοί και που έχουν «καλή πένα» όπως είπε χαρακτηριστικά να βοηθήσουν με τα άρθρα τους, τα κείμενά τους να αυξηθεί η ύλη (ποιοτική και ποσοτική αύξηση).
Έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε και αναφέρθηκε στους νέους στόχους της Αδελφότητας για το 2011. Ενημερώθηκε η Γ.Σ για τον ετήσιο χορό που προγραμματίστηκε να γίνει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μάρτη, Κυριακή μεσημέρι, όπως και πέρυσι.

Από τα μέλη που πήραν το λόγο έγινε αναφορά στα νέα δεδομένα που έχουμε τώρα με τον Καλλικρατικό δήμο Ζίτσας, τις προοπτικές που ανοίγονται , αλλά και τους λόγους που έπρεπε ο νέος Δήμος εκτός του ονόματος , να είχε και την έδρα του στη Ζίτσα.
Τις παραπάνω διαπιστώσεις έκαναν οι Χρήστος Τόιλος, Λάμπρος Δρόσος , Δημήτρης Τσουκάλης.
Από τον Δημήτρη Τσουκάλη τέθηκε και το θέμα των αντικειμενικών αξιών που ισχύουν για την περιοχή μας και όπως είπε είναι τόσο υψηλές που πλησιάζουν τις αντικειμενικές αξίες περιοχών του λεκανοπεδίου Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: